Woninginrichting Hilversum

Volop ideeën opdoen voor uw woninginrichting in Hilversum

Voor uw woninginrichting bent u in Hilversum aan het juiste adres. Al sinds 1929 is HGV Kleur & Interieur in ’t Gooi een waar begrip, en door de decennia heen hebben klanten het familiebedrijf weten te blijven vinden en te waarderen om niet alleen het ruime aanbod maar ook het zeer onderlegde, professionele advies. Inmiddels is het stokje van oprichter W.P.J. de Wit senior, en later junior, overgedragen aan moeder en zoon Loes en Tim van der Linden, die de woningwinkel nu met groot enthousiasme bestieren. Zij bieden u, onder de vleugels van Colors @ Home, een groot assortiment aan verschillende verfsoorten, behang, vloerbedekkingen, gordijnen en andere raamdecoraties.

Woninginrichting HilversumHGV Kleur & Interieur: een ruime keuze en persoonlijk advies

Het is prettig voor u ruime keuze en mogelijkheden te treffen in hetgeen u zoekt – en daarom houden wij ons assortiment altijd up to date en bieden we u naast oude, vertrouwde oplossingen de nieuwste en state of the art ontwikkelingen op woongebied. Desgevraagd ontvangt u persoonlijk advies dat op uw specifieke situatie, wensen en eisen en uw woning van toepassing is.

Alle soorten, maten, merken, materialen, kleuren en prijzen

Bij HGV Kleur & Interieur vindt u alles op het gebied van bijvoorbeeld verf, van extra mat tot zijdeglanzend, voor binnen en buiten, voor woon- en slaapkamers maar ook speciale verf voor bijvoorbeeld badkamers, voor vlak schilderwerk of dat met een geïntegreerde wandlijst of plafondrozet. Van alle verfsoorten hebben wij een groot aantal merken in ons assortiment – en hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor behang, gordijnen en vloerbedekkingen. Kom proeven van de mogelijkheden en doe talloze ideeën voor uw woninginrichting op bij HGV Kleur & Interieur in Hilversum.

   Interieur Hilversum     Interieurwinkel Laren     Contact