Gordijnen Hilversum

HGV Kleur & Interieur: dé expert in gordijnen te Hilversum

Zoekt u een woonwinkel met een zeer ruim assortiment in gordijnen te Hilversum, stap dan eens binnen bij HGV Kleur & Interieur. Verreweg de meest bekende interieurwinkel van Hilversum en omstreken is groot geworden door jarenlange expertise en toewijding. Opgericht in 1929 is dit bedrijf nog steeds in handen van dezelfde familie, ditmaal onder de zorg van moeder en zoon Loes en Tim Van der Linden. Zij staan u graag bij in uw keuze voor het gordijn dat echt bij uw interieur past.

Het gordijn dat past in uw interieur

HGV Kleur & Interieur is een samenwerkingsverband aangegaan met Colors @ Home, hetgeen een toename in het assortiment betekende. Zodoende kunt u voor al uw uiteenlopende wensen op het gebied van gordijnen terecht – we hebben deze in vele soorten en maten, in vele varianten stoffen en ander materiaal, in vele uitvoeringen en bovendien in vele kleuren en tinten. We gaan van uw wensen uit maar denken ook graag met u mee als u inspiratie of kundig advies zoekt. Onze mooie presentatie van ideeën en oneindige mogelijkheden, en van voorbeeldmodellen en kleur- en stofstalen wakkeren uw inspiratie vast aan!

Gordijnen Hilversum

Uiteenlopende uitvoeringen gordijnen

Bij ons vindt u naast gordijnen ook verticale en horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen – in alle denkbare uitvoeringen en merken. Op dit gebied hebben we alles in huis, van gordijnrails en -roedes tot vele verschillende stoffen als uni, patroonstof, inbetweens, transparant, lichtdoorlatend, dim out of volkomen verduisterend gevoerd. Voor uw gordijnen in Hilversum en omstreken komt u dus naar HGV Kleur & Interieur.

 

   Interieur Hilversum     Verfwinkel Bussum     Contact